søndag 5. mai 2013

050513

Hot søtpotetsuppe med digg (uten søtpotet). Ja sånn går det når vi ikke hadde søtpotet i hus, det har vi forresten aldri hatt heller. Men suppa ble D I G G den, men jeg lurer litt på hvordan Sukkertøy-Ida har fått den til så oransj og fin i fargen sin? ;) Oppklaring: SØTPOTETEN gir oransjfargen, Hurramegrundt, ny oppdagelse!Jeg har begynt så smått å lese til eksamen, og er på god vei til å bli frisk etter influensan! Hurra. men nå spørs det om jeg også har smittet min bedre halvdel. jeg prøver å varte opp med pastiller og cvitaminbrusetabletter og varm suppe. ja så håper jeg han slipper unna med det <3

Jeg har forresten fått en tanke om en aldri så liten oppussingsgreie som jeg ikke klarer å få ut av hodet. jeg har noen hull/merker/og gipsplugger osv som jeg vil vekk med, men som jeg ikke tror jeg får bort med sparkel. vi har altså gipsvegger og må bruke gipsplugger til det meste som skal opp på veggen, disse er umulige å få ut igjen, og de står altså en milimeter eller to ut av veggen.

Ideen min er at jeg vil ha en litt sånn industriell-preget vegg på den ene veggen i stua, gjerne litt røff, en sterk kontrast til de andre hvite veggene. så så jeg for meg en betongvegg, eller noe i den duren. noen som har tips, vet hva jeg kan bruke og hvordan jeg kan gjøre det? Det er tapet(strie?) på veggene fra før! Og det jeg så for meg med dette var at jeg kunne dæsje på med noe rett på tapeten.

Håper noen der ute har noen gode og k u l e tips

God kveld til deg!

3 kommentarer:

  1. Hmmmm -ler- Ja.. Du kan jo lure på hvordan jeg får min hot søtpotetsuppe så oransje og ikke du får de til! Du svarer selv.. Du har aldri harr søtpotet i sier du.. Der har du svaret!! Søtpotet er ho oransje/korall aktig i fargen sin : D

    SvarSlett
    Svar
    1. Hihi, DA vet jeg det ;) Jeg trodde søtpoteten var ganske lik vanlig, men da skal jeg sannelig dra å kjøpe litt søtpotet å prøve å lage noe av det en dag :) Ny oppdagelse! Takk ;))

      Slett
  2. Der gikk det litt fort i svingene.. * DET * HATT * JO

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg g l a d (: