fredag 1. februar 2013

lenge siden sist.

hei til deg som fortsatt orker å titte innom. nå er jeg her igjen. etter en liten pause. ikke så gøy å ta bilder uten dagslys i stua. men nå har det kommet inn igjen. ute snør det. inne er det prosjektoppgave som gjelder. og litt pusling. og maling. osv.
I går malte jeg krydderhylla. har tenkt på det mange ganger, men i går klarte jeg altså ikke dy meg lenger. holder på å male alle
vinduskarmer og lister i leiligheten. og maling er altså tilgjengelig. sådaerdetfortgjort. jeg liker den hvit. har hatt tapet på seg en stund. men nå er jeg inne i en periode hvor jeg liker det rent. så hvitt var altså tingen. akkurat nå. 

Ellers går det i hvitt og enda mer hvitt, og grått, tre/natur og mint. og litt rosa. den nydelige mintgrønne vegglampa har jeg tatt bilde av før. den er kjøpt hos bruktbo, containergirl. jeg elsker den. jeg har også kjøpt bokstaver så jeg sitter å trykker. det er gøy. blir vel mange ord på veggene til slutt. og et nytt trefat fra søstrene grene, og fine prikkeservitter som muntrer opp det hele. Fredag og helg! God helg til deg!

2 kommentarer:

  1. Du er flinkt til å ta fine bilder Marte!

    SvarSlett
  2. god helg, marte! dere har det så fint i leiligheten deres. håper jeg kan komme på besøk snart igjen. <3 savne dæ!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar, da blir jeg g l a d (: